Vízilabda Törökbálinton

Vízilabdaedzéseinkre azokat a lányokat és fiúkat várjuk, akik vízbiztosak, tudnak háton, gyorson, mellen folyamatosan úszni és szeretnének megismerkedni a vízilabda sporttal. Az edzéseket szakképzett vízilabda edző tartja és lehetőség van leigazolt sportolóként bajnokságon is részt venni.

Törökbálint

Törökbálinton 4 korcsoportban a hét minden napján tartunk vízilabda edzéseket. A csoportok kialakítása az életkor, az úszás- és vízilabdatudás szint alapján történik.

Budaörs

2021. szeptemberétől a vízilabda edzések megszűnnek Budaörsön! Vízilabda edzéseket csak Törökbálinton tartunk!

Vízilabda tábor

Minden tanév végén, június utolsó két hetében és július első két hetében (az iskolai szünet első négy hete) vízilabdatábort tartunk. A táborba 6 évestől 14 éves korig várjuk a gyermekeket vízilabdázni. A táborban napi két edzést tartunk, a délelőtti úszóedzést egy délutáni labdás edzés követi. Aki a táborban kedvet kap ehhez a szép sporthoz, azt szeretettel várjuk a tanév közben is edzéseinkre Törökbálinton.

A két edzésen kívül napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) és a szabadidőben irányított és felügyelt sportfoglalkozásokat, játékokat biztosítunk.

Friss hírek

Posts not found