Vízilabda Budaörsön és Törökbálinton

Vízilabdaedzéseinkre azokat a lányokat és fiúkat várjuk, akik vízbiztosak, tudnak háton, gyorson, mellen folyamatosan úszni és szeretnének megismerkedni a vízilabda sporttal. Az edzéseket szakképzett vízilabda edző tartja és lehetőség van leigazolt sportolóként bajnokságon is részt venni.

Törökbálint

Törökbálinton 4 korcsoportban a hét minden napján tartunk vízilabda edzéseket. A csoportok kialakítása az életkor, az úszás- és vízilabdatudás szint alapján történik.

Budaörs

Vivamus sit amet tincidunt odio, et pulvinar mi. Quisque orci lorem, condimentum at ipsum nec, accumsan elementum enim. Morbi dignissim efficitur sollicitudin. Sed a tortor vitae erat gravida ultrices sed id metus. Morbi vitae ex vulputate nunc eleifend ornare at at lacus. Quisque non erat molestie, sagittis risus ut, maximus enim. Nam eu mollis enim. Donec facilisis orci vitae venenatis consequat.

Vízilabda tábor

Minden tanév végén, június utolsó két hetében (az iskolai szünet első két hete) vízilabdatábort tartunk az Illyés Gyula Gimnázium tanuszodájában. A táborba 6 évestől 14 éves korig várjuk a gyermekeket vízilabdázni. A táborban napi két edzést tartunk, a délelőtti úszóedzést egy délutáni labdás edzés követi. Aki a táborban kedvet kap ehhez a szép sporthoz, azt szeretettel várjuk a tanév közben is edzéseinkre Budaörsön vagy Törökbálinton.

A két edzésen kívül napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) és a szabadidőben irányított és felügyelt sportfoglalkozásokat, játékokat biztosítunk.

Friss hírek

2020.03.15.

Budaörs
Gyógyúszás
Törökbálint
Úszásoktatás
Vízilabda
Elmaradnak a Vizitanoda foglalkozások/edzések

Kedves Szülők!
A koronavírus járvány miatt 2020. március 16-tól a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanuszodája és a Törökbálinti Sportközpont is határozatlan ideig zárva lesznek. Ennek következtében a budaörsi és törökbálinti úszás, gyógyúszás és vízilabda foglalkozások/edzések is elmaradnak.

2019.08.13.

Budaörs
Gyógyúszás
Törökbálint
Úszásoktatás
Vízilabda
Beiratkozás a 2019/20 tanévre

Kedves Szülők!
A 2019/20-as tanévre az uszodai foglalkozásokra a beiratkozás a következő időpontokban lehetséges:

Törökbálint– 2019. szeptember 2. hétfő, 16-18 óráig

Budaörs – 2019. szeptember 3. kedd, 16-18 óráig