Vízilabda Budaörsön és Törökbálinton

Vízilabdaedzéseinkre azokat a lányokat és fiúkat várjuk, akik vízbiztosak, tudnak háton, gyorson, mellen folyamatosan úszni és szeretnének megismerkedni a vízilabda sporttal. Az edzéseket szakképzett vízilabda edző tartja és lehetőség van leigazolt sportolóként bajnokságon is részt venni.

Törökbálint

Törökbálinton 4 korcsoportban a hét minden napján tartunk vízilabda edzéseket. A csoportok kialakítása az életkor, az úszás- és vízilabdatudás szint alapján történik.

Budaörs

Budaörsön tartjuk a vízilabdaelőkészítő csoportunknak az edzéseket. Hetente 3szor ,1 órás edzésekkel.

Vízilabda tábor

Minden tanév végén, június utolsó két hetében (az iskolai szünet első két hete) vízilabdatábort tartunk az Illyés Gyula Gimnázium tanuszodájában. A táborba 6 évestől 14 éves korig várjuk a gyermekeket vízilabdázni. A táborban napi két edzést tartunk, a délelőtti úszóedzést egy délutáni labdás edzés követi. Aki a táborban kedvet kap ehhez a szép sporthoz, azt szeretettel várjuk a tanév közben is edzéseinkre Budaörsön vagy Törökbálinton.

A két edzésen kívül napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna) és a szabadidőben irányított és felügyelt sportfoglalkozásokat, játékokat biztosítunk.

Friss hírek

2020.09.08.

Budaörs
COVID-19
Gyógyúszás
Úszásoktatás
Vízilabda
Elmaradnak a budaörsi uszodai foglalkozások

Kedves Szülők és Gyerekek!

A mai naptól (2020. 09. 08) EMMI Rendelet alapján az iskolai tanuszodák nem üzemelhetnek határozatlan ideig! Ennek következtében a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanuszodája sem!

2020.08.20.

Budaörs
Gyógyúszás
Törökbálint
Úszásoktatás
Vízilabda
Beiratkozás a 2020/21 tanévre

Kedves Szülők!
A 2020/21-as tanévre az uszodai foglalkozásokra a beiratkozás a következő időpontokban lehetséges:

Törökbálint– 2020. szeptember 2. szerda, 16-18 óráig

Budaörs – 2020. szeptember 1. kedd, 16-18 óráig