Nyári táborok

Minden tanév végén, június utolsó két hetében (az iskolai szünet első két hete) úszótábort tartunk az Illyés Gyula Gimnázium tanuszodájában. A táborba 4 évestől 14 éves korig várjuk a gyermekeket úszni, vízilabdázni és gyógyúszni.

A tábor programja

A táborban napi két úszást/edzést, napi háromszori étkezést ( tízórai, ebéd, uzsonna) biztosítunk. Az úszások között szárazföldi sportok, játékok, irányított foglalkozások vannak. A tábor oktatói szakképzett testnevelők, úszó- és vízilabda edzők. Az óvodás korú gyermekeknek szakképzett óvónői felügyeletet és ebéd utáni alvási lehetőséget biztosítunk.

Szükséges felszerelés

Vivamus sit amet tincidunt odio, et pulvinar mi.

Úszófelszerelés

Lányoknak 2 db úszódressz, fiúknak 2 db úszónadrág. Úszósapka, úszószemüveg, 2 db törölköző, papucs.

Sportos ruházat

Időjárásnak megfelelő sportos, kényelmes ruházat, zárt sportcipő, baseball sapka, egész napra inni való (nem szénsavas). Ovisoknak váltóruha, ebéd utáni alváshoz párna, takaró.

Jelentkezés

Jelentkezés és befizetés az uszodában Budaörsön vagy Törökbálinton, április 20-től folyamatosan az edzések/foglalkozások ideje alatt Arató Andrea úszóedzőnél vagy Bíró Balázs vízilabdaedzőnél.

A nagy érdeklődésre való tekintettel felvétel a befizetés sorrendjében történik és csak saját hibából eredően fizetünk vissza.

Figyelem! A táborba hozott elektromos készülékekért (telefon, tablet, játékgép stb.), ékszerekért, pénzért felelősséget nem vállalunk!

Helyszín

2040 Budaörs, Szabadság út 162. Illyés Gyula Gimnázium

Friss hírek

2019.08.13.

Budaörs
Gyógyúszás
Törökbálint
Úszásoktatás
Vízilabda
Beiratkozás a 2019/20 tanévre

Kedves Szülők!
A 2019/20-as tanévre az uszodai foglalkozásokra a beiratkozás a következő időpontokban lehetséges:

Törökbálint– 2019. szeptember 2. hétfő, 16-18 óráig

Budaörs – 2019. szeptember 3. kedd, 16-18 óráig